o nas

Znanje za preoblikovanje kovin
Znanje na področju preoblikovanja pločevine, široko področje dela po načelu “vse pod eno streho”, kakovost, preciznost, fleksibilnost, in sledenje motu ...
“vedno boljši in boljši v vseh pogledih”
... so tisto, kar nas definira.
Od ideje do izdelka
Naše področje dela zajema razvoj in izdelavo orodij za lastno proizvodnjo in za zunanje naročnike, malo  in velikoserijsko proizvodnjo izdelkov in sklopov, preciznih cevi ter izdelavo prototipov.
Delujemo na področju vrtne industrije, industrije motornih vozil ter področju proizvodnje izdelkov za počitniška vozila in prikolice.
Usmerjeni k nenehnim izboljšavam
Smo razvojno in proizvodno družinsko podjetje s tradicijo vse od leta 1995.
Povezano delovanje orodjarne in proizvodnje, dolgoročne izkušnje, zagotavljanje kakovosti in zanesljivost so osnova dobrih odnosov, ki jih gradimo z našimi poslovnimi partnerji.
Z uvajanjem nenehnih izboljšav, skozi lasten in kontinuiran razvoj,  z investicijskimi vlaganji ter odprtim pogledom na svet sledimo potrebam trga in željam naših poslovnih partnerjev.
Vizija
Postati eden najbolj prepoznavnih evropskih dobaviteljev kompleksnih izdelkov in sklopov na področju preoblikovanja kovin, z lastnim razvojem tehnologije in izdelavo orodij, ob upoštevanju okoljevarstva, prijaznega in poštenega odnosa do zaposlenih ter poslovnih partnerjev.
Vrednote
TEHNIOR, mehanska obdelavakovin, orodjarstvo in inženiring, d.o.o.,
Cirknica 9, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah
Matična številka: 8349258000
Davčna številka: SI49413473
Direktor
Darko Bavdaž
Splošne informacije in povpraševanja:
info@tehnior.si
Računovodstvo